Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Nεκροί εντοπίστηκαν πατέρας και κόρη που αγνοούνταν από τα μέσα Ιουλίου

Βρέθηκαν σε λιβάδι από τον ιδιοκτήτη ενός χωραφιού, που είχε να πάει καιρό εκεί

Νεκροί εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στη θέση Κασταράχι Μποσίου Ανδραβίδας ο 68χρονος πατέρας και η 44χρονη κόρη του που είχαν εξαφανιστεί το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από την Ηλεία.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Λοϊζίδη και την κόρη του Ελένη, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τις Γούβες Ηλείας. Τότε είχαν παρακολουθήσει τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στις Γούβες, κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων.

Κατά την επιστροφή τους σε παραθεριστική κατοικία στα Δουνέικα όπου διέμεναν, ο πατέρας, οδηγώντας το αυτοκίνητο, φέρεται να έχασε τον δρόμο και να ακολούθησε, την ώρα που βράδιαζε, τελείως αντίθετη κατεύθυνση, κινούμενος προς το βουνό.

Λίγο μετά τις 08.00 της Δευτέρας η σορός της 44χρονης βρέθηκε σε λιβάδι από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, που είχε να πάει καιρό εκεί, για περισσότερο από μήνα. Αυτός ειδοποίησε το ΑΤ Λεχαινών, άνδρες του οποίου έφτασαν στο σημείο και ταυτοποίησαν ότι πρόκειται για την Ελένη Λοϊζίδη.

Μισή ώρα αργότερα, σε απόσταση 200 μέτρων, επίσης σε χωράφι, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του νεκρό και τον 68χρονο.

Επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής για να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου πατέρα και κόρης, οι σοροί των οποίων, αν και σε προχωρημένη αποσύνθεση, δε φέρουν εξωτερικά εμφανή τραύματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το σημείο όπου εντοπίστηκαν νεκροί ο 68χρονος και η 44χρονη απέχει 45 ολόκληρα χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους, είναι δε 18 χιλιόμετρα μακριά από την κοντινότερη διασταύρωση του τοπικού οδικού δικτύου με την εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν το όχημα του 68χρονου είχε βγει από την άσφαλτο και είχε ακολουθήσει πορεία ενός χιλιομέτρου σε χαλικόδρομο, πριν ακινητοποιηθεί στο χωράφι όπου τελικά βρέθηκε.

Για τον εντοπισμό της 44χρονης είχε εκδοθεί Omnibus Alert.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Έρευνα ρίχνει φως στον πιθανό προστατευτικό ρόλο των επαγγελμάτων που διεγείρουν το μυαλό έναντι του κινδύνου εμφάνισης άνοιας σε μετέπειτα στάδιο...
Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη
Το 8ο TechSaloniki που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής δίνει τη δυνατότητα απευθείας γνωριμίας υποψηφίων με εταιρείες
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη