Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αστυνομικός σκύλος βρήκε μισό κιλό ηρωίνη σε Ι.Χ. (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν από την αστυνομία ένας 24χρονος και μια 27χρονη που μετέφεραν τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (04-01-2017) το πρωί, στην 193η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας (διόδια Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας), στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 24χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό του οχήματος, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή συμπαγούς πλάκας, μεικτού βάρους 494 γραμμαρίων.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

plateia-navarinou-thessaloniki-akinita
Τι αλλάζει στα στεγαστικά: Δάνεια σε νέους έως 45 ετών έως και στο 90% της αξίας του ακινήτου
Προϋποθέσεις ευκολότερης χορήγησης στεγαστικών δανείων σε υποψήφιους αγοραστές ακινήτων δημιουργεί το νέο πλαίσιο χρηματοδότησης των νοικοκυριών της...
Τι αλλάζει στα στεγαστικά: Δάνεια σε νέους έως 45 ετών έως και στο 90% της αξίας του ακινήτου
Έτοιμο στα τέλη του 2026 το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο
Τι δήλωσε στην TV100 η υπεύθυνη Διεύθυνσης της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ελιάννα Κονιάλη
Έτοιμο στα τέλη του 2026 το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο