Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στο δήμο Δίου – Ολύμπου

Δυσχερής και επισφαλής για τους μαθητές κρίνεται η πρόσβαση στις σχολικές μονάδες

Κλειστά θα είναι και αύριο τα σχολεία στην περιοχή ευθύνης του δήμου Δίου – Ολύμπου στην Πιερία, καθώς λόγω της κακοκαιρίας και του παγετού η πρόσβαση των μαθητών στις σχολικές μονάδες κρίνεται ότι είναι δυσχερής και επισφαλής. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Δίου – Ολύμπου, αναφέρεται:

«Ενημερώνουμε ότι λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία ‘Υπατία’  που πλήττουν το σύνολο των δημοτικών ενοτήτων του δήμου, με τον σχηματισμό παγετού από τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες, η πρόσβαση στις σχολικές μονάδες καθίσταται δυσχερής και επισφαλής για τους μαθητές.

» Για τους ανωτέρω λόγους διακόπτεται η λειτουργία του συνόλου των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου για αύριο 11 Ιανουαρίου 2019.

» Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση αναφορικά με την επανέναρξη των μαθημάτων».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Έρευνα ρίχνει φως στον πιθανό προστατευτικό ρόλο των επαγγελμάτων που διεγείρουν το μυαλό έναντι του κινδύνου εμφάνισης άνοιας σε μετέπειτα στάδιο...
Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη
Το 8ο TechSaloniki που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής δίνει τη δυνατότητα απευθείας γνωριμίας υποψηφίων με εταιρείες
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη