Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρα τροχαία με 6 νεκρούς σε λίγες ώρες – Σοκάρουν οι φωτογραφίες

Φρικτός απολογισμός της Κυριακής με δυστυχήματα ανά την Ελλάδα

Φρικτός είναι ο απολογισμός του πρωινού της Κυριακής, καθώς μέσα σε λίγες ώρες έγιναν τρία θανατηφόρα τροχαία στοιχίζοντας συνολικά τη ζωή έξι ανθρώπων.

Ειδικότερα, τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί σήμερα, μετά τις 06:30, στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς. Δύο Ι.Χ., στα οποία επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα να απεγκλωβιστούν από την Πυροσβεστική και να ανασυρθούν και οι τέσσερις νεκροί.

troxaio_preveza1

 



Σύμφωνα με πληροφορίες του Prevezanews, πρόκειται για τρία νεαρά άτομα, κάτοικοι Πρέβεζας (δύο αγόρια, μια κοπέλα) επιβάτες του ενός οχήματος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, οδηγός του δεύτερου οχήματος, επίσης κάτοικος Πρέβεζας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος και κάτω από ποιες συνθήκες αυτό έγινε.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

Σοκ στη Νάξο με οικογενειακή τραγωδία 

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Νάξου έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Naxos Press πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς νεκρή είναι η σύζυγος που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του διαλυμένου αυτοκινήτου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη (πατέρας και τρία ανήλικα παιδιά) μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας, καθότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών, ο πατέρας και το ένα ανήλικο κορίτσι φέρουν τα πιο βαριά τραύματα.

naxos1

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου και στο ύψος των κεντρικών γραφείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος προς το Γλινάδο, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και... σάρωσε τον πέτρινο τοίχο, που βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ΕΑΣ Νάξου.

naxos2

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες. Αυτό έγινε με τη παρουσία 5 στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου και έχουν κοπεί οι πόρτες του αυτοκινήτου για την μεταφορά των τραυματικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της Νάξου.

Χειροπέδες σε 26χρονο σε τροχαίο - σοκ με νεκρό βρέφος 

Στην σύλληψη ενός 26χρονου οδηγού ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας του Πύργου, ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο που έγινε χθες το βράδυ στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λαστέικα του Πύργου, όπου έχασε την ζωή του ένα βρέφος ηλικίας 16 μηνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ζήτησαν την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην σορό του βρέφους, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

Όσον αφορά στο τροχαίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και είχε κατεύθυνση από τον Πύργο προς την Πάτρα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος και επέβαιναν η 25χρονη σύζυγός του και το 16 μηνών παιδί τους, το οποίο καθόταν σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Μετά την σύγκρουση οι δύο οδηγοί, η 25χρονη και το 16 μηνών βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του βρέφους, ενώ τρεις ενήλικοι νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Σχετικά με τα αίτια του τροχαίου, βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση από τους αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Πύργου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Άρχισε η δίκη για τους θανάτους σε οίκο ευγηρίας κατά την πανδημία
Tον Αύγουστο του 2020 είχε εκδηλωθεί συρροή κρουσμάτων της Covid-19, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 28 ηλικιωμένοι από επιπλοκές
Θεσσαλονίκη: Άρχισε η δίκη για τους θανάτους σε οίκο ευγηρίας κατά την πανδημία
Πέθανε κοριτσάκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη – Κόλλησαν 11 παιδιά στο ίδιο σχολείο
Συρροή 11 κρουσμάτων με αυξημένη τροπονίνη σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης - Σε εξέλιξη η επιδημιολογική διερεύνηση.
Πέθανε κοριτσάκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη – Κόλλησαν 11 παιδιά στο ίδιο σχολείο
Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση ενός αστικού λεωφορείου υδρογόνου στο ΑΠΘ
Θα πραγματοποιηθεί επιδεικτική λειτουργία ενός λεωφορείου υδρογόνου, καθώς και ενός τρέιλερ ανεφοδιασμού υδρογόνου σε πραγματικές συνθήκες
Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση ενός αστικού λεωφορείου υδρογόνου στο ΑΠΘ