Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εικόνες ντροπή σε ταβέρνα: Κλώτσησε γάτα μέσα στη θάλασσα - Οργή του κόσμου (VIDEO)

Το βίντεο αναπαράγεται από φιλοζωικές ομάδες και σύμφωνα με αναφορές φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ένα εξοργιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και στο οποίο ένας άνδρας φαίνεται να κλωτσά μία γάτα στη θάλασσα. Μάλιστα για να δελεάσει το ζώο προκειμένου να τον πλησιάσει, του προσφέρει πρώτα φαγητό.

Στη συνέχεια ο ίδιος δεν δίστασε να δημοσιεύσει το βίντεο στον λογαριασμό του στo Instagram.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στα social media: «Πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ταβέρνα στην Αιδηψό. Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στην θάλασσα. Η παρέα του ακούγεται στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και σε άλλη γατούλα».

Το βίντεο τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται από φιλοζωικές ομάδες και σύμφωνα με αναφορές φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του κατέστησε σαφές ότι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι οι πρωταγωνιστές του αισχρού βίντεο.

Με το θέμα ασχολείται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον λογαριασμό από τον οποίο ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο και φυσικά τους άνδρες που απεικονίζονται να κλωτσάνε και να πετάνε στη θάλασσα το γατάκι.

Με βάση το νέο νόμο, ο βασανισμός και η θανάτωση ζώου επισείει μέχρι και 10 χρόνια κάθειρξή και βαρύτατο πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Η καταγγελία από χρήστη του facebook που αναδημοσίευσε το βίντεο

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο των social media

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Εκοιμήθη σε ηλικία 59 ετών ο Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος

Βρέθηκε πλοίο «φάντασμα» που χάθηκε πριν 63 χρόνια – Ερχόταν Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Μπιλ Γκέιτς: Κίνδυνος για πιο μεταδοτική και θανατηφόρα μετάλλαξη κορωνοϊού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ