Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό έξω από γνωστό κλαμπ στην Αθήνα

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται σκηνές πανικού έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, όπου ο δράστης «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής (28.04.24), έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Θαμώνας στο κλαμπ, μιλώντας στο newsit.gr, είπε χαρακτηριστικά για όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο Μαρούσι: «Μας κρατούσαν μέσα στο μαγαζί για αρκετή ώρα, γιατί πίστευαν ότι ο δράστης μπορεί να έχει κρυφτεί μέσα.

Στη συνέχεια μας έβγαλαν έναν έναν και μας σκάναραν. Όταν βγήκαμε έξω, είδαμε τους αστυνομικούς, είχε αίματα παντού και κορδέλες».

Όλα συνέβησαν μετά τις 3 ξημερώματα. Το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασαν έξω από το κλαμπ και κάθισε για λίγα λεπτά στα σκαλάκια που βρίσκονται εκεί.

Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε μαζί με άλλα άτομα από το κλαμπ. Δράστης και θύμα – που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρονται να γνωρίζονταν – ήρθαν σε έντονο λεκτικό καβγά, με το 23χρονο να βγάζει όπλο από ένα τσαντάκι, που είχε πάνω του.

Ωστόσο, το όπλο μπλόκαρε, αλλά με μία από τις σφαίρες, πάνω στις προσπάθειες που έκανε, να εντοπίζεται ακριβώς δίπλα του, όπου τον βρήκαν πεσμένο μες στα αίματα οι αστυνομικοί. 

Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το θύμα στο λαιμό. Ο 23χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και κατέληξε κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έχασε πολύ αίμα. Την ίδια ώρα, υπάρχουν κι άλλοι δύο τραυματίες. Ο ένας φέρει τραύμα στην κοιλιά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο άλλος φέρει τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

Ο δράστης μέσα στο κλίμα πανικού που επικρατούσε, κατάφερε να ξεφύγει, με τις Αρχές να εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

plateia-navarinou-thessaloniki-akinita
Τι αλλάζει στα στεγαστικά: Δάνεια σε νέους έως 45 ετών έως και στο 90% της αξίας του ακινήτου
Προϋποθέσεις ευκολότερης χορήγησης στεγαστικών δανείων σε υποψήφιους αγοραστές ακινήτων δημιουργεί το νέο πλαίσιο χρηματοδότησης των νοικοκυριών της...
Τι αλλάζει στα στεγαστικά: Δάνεια σε νέους έως 45 ετών έως και στο 90% της αξίας του ακινήτου
Έτοιμο στα τέλη του 2026 το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο
Τι δήλωσε στην TV100 η υπεύθυνη Διεύθυνσης της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ελιάννα Κονιάλη
Έτοιμο στα τέλη του 2026 το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο