Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε ποιες περιοχές θα βρέχει την Ανάσταση - Τι δείχνει ο καιρός απόψε για Θεσσαλονίκη

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου - Τι λέει η πρόγνωση της ΕΜΥ

Βροχερός είναι σήμερα ο καιρός σε αρκετά σημεία της χώρας.

Από την αρχή της ημέρας τοπικές βροχές εκδηλώθηκαν κατά τόπους στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν πολλές περιοχές της χώρας. Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Παράλληλα στα ηπειρωτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν παροδικές χαλαζοπτώσεις. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Σε ό,τι αφορά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην Αθήνα είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα μετά το μεσημέρι.

Στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται ο εκτιμώμενος αθροιστικός υετός έως και τις βραδινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου 04/05.

 

Εξάλλου για τις περιοχές που θα κάνουν Πάσχα με βροχή έκανε αναφορά και ο Σάκης Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: Ο καιρός την ώρα της Ανάστασης, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα με μία μόνο ματιά!

Παρακαλώ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ στις εικόνες για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στον τίτλο.

Εύχομαι η ελπίδα και η αισιοδοξία της Ανάστασης να μας συντροφεύουν σε όλη τη χρονιά. Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλες και σε όλους!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου".

Σύμφωνα με τα όσα δείχνουν οι χάρτες που δημοσιεύει ο Σάκης Αρναούτογλου, την ώρα της Ανάστασης δεν αναμένεται να βρέχει στη Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ