Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εφιάλτης για 17χρονη στο Λουτράκι – 30χρονος τη χτύπησε και πήγε να τη βιάσει

Την άρπαξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και άρχισε να την θωπεύει στα απόκρυφα σημεία του σώματός της

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ένα ανήλικο κορίτσι μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε στο Λουτράκι από έναν 30χρονο, ο οποίος την ξυλοκόπησε και προσπάθησε να την γδύσει και να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, ευτυχώς χωρίς να καταφέρει να κάμψει την αντίστασή της.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της 17χρονης κοπέλας, ο επίδοξος βιαστής την άρπαξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και άρχισε να την θωπεύει στα απόκρυφα σημεία του σώματός της, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να της αφαιρέσει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει. Παρά τον τρόμο που ένιωθε, το ανήλικο κορίτσι αντιστάθηκε σθεναρά για να τον εμποδίσει να κάνει πράξη τις αρρωστημένες προθέσεις του και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να καταφύγει στο σπίτι της.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις για τον 30χρονο δράστη, αλλά δεν τον εντόπισαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα από σήμερα στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία γίνονται
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα κάνουν εργασίες κοπής πρασίνου αλλά και τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα από σήμερα στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία γίνονται
Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν – Κανένας επιζών από την πτώση του ελικοπτέρου (VIDEO)
Επιβεβαιώθηκε επισήμως από τον αντιπρόεδρο του Ιράν Μοχσέν Μανσούρι – Νεκρός και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας
Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν – Κανένας επιζών από την πτώση του ελικοπτέρου (VIDEO)