Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου στην Κέρκυρα - Του έσπασε το σαγόνι και τη γνάθο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 16χρονος - Ξυλοκοπήθηκε από 15χρονο στο πρώην Ψυχιατρείο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας ανήλικος 16 ετών, μαθητής 1ης Λυκείου, στην  Κέρκυρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο ανήλικος μαθητής πήγε σε ένα κεντρικό σημείο στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην πλατεία Ψυχιατρείου με την παρέα του. Τότε ένας άλλος μαθητής τον κάλεσε να μπει εντός του χώρου του πρώην Ψυχιατρείου που υπάρχει αναψυκτήριο για να μιλήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πατέρας, όταν ο γιος του πήγε εκεί ένας μαθητής 3ης Γυμνασίου, 15 ετών, άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές, σε σημείο που το παιδί έπεσε αναίσθητο. Παρόλα αυτά συνέχισε να τον χτυπά όσο βρισκόταν στο έδαφος.

Μετά από λίγο ο 15χρονος τράπηκε σε φυγή και ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται πολυτραυματίας, με σπασμένη μύτη, σπασμένη γνάθο, εξάρθρωση γονάτου και μώλωπες στο σώμα του.

Οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία στο ΑΤ Κέρκυρας και ξεκίνησε η διαδικασία εντοπισμού του 15χρονου ο οποίος και συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου. Παράλληλα συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Το μεσημέρι της Κυριακής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος όπως και οι γονείς του, αφού δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Αναμένεται να ολοκληρωθεί η Δικογραφία και προσκομιστούν οι ιατρικές εξετάσεις όπως και η ιατροδικαστική έκθεση ώστε στην συνέχεια η Εισαγγελική Αρχή να αποφασίσει εάν υπάρχει επικίνδυνη σωματική βλάβη ή όχι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερμανία: Πέθανε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην επίθεση με μαχαίρι
O 29χρονος Ρουβέν Λ. απεβίωσε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο του Μανχάιμ, όπου νοσηλευόταν σε τεχνητό κώμα, έπειτα από χειρουργική επέμβαση
Γερμανία: Πέθανε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην επίθεση με μαχαίρι