Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Φωτιά στο Λαύριο - Μήνυμα 112 έλαβαν οι πολίτες

Φωτιά στο Λαύριο - Μήνυμα 112 έλαβαν οι πολίτες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής στο Λαύριο και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ποσειδωνίας.

Για την κατάσβεση του μετώπου κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας καθώς στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες παραθεριστικές κατοικίες.

Συγκεκριμένα, επιχειρούν 74 πυροσβέστες με 21 οχήματα 4 ελικόπτερα, 2 αεροσκάφη και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες των ΟΤΑ.

Για τη φωτιά ήχησε δύο φορές το 112. Την πρώτη ενημέρωσε τους πολίτες για την εκδήλωση της φωτιάς και τη δεύτερη τους κάλεσε να απομακρυνθούν από την περιοχή της Ποσειδωνίας προς την Ανάβυσσο.

Πηγή protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Κατέλαβαν τις αναπηρικές θέσεις στάθμευσης σε εμπορικό κέντρο

Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη μείωση της εργασιακής ανασφάλειας από το 2015