Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ελληνική γαστρονομία στο Porto Carras

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας θα επιδοθούν σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα θα καταπλήξει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές.

“Στα εστιατόρια του Porto Carras Grand Resort από τις 27 Ιουνίου ως τις 17 Αυγούστου, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για καθιέρωση «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας»
Απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής για να καθιερωθεί η 9η Φεβρουαρίου ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»
Πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για καθιέρωση «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας»