Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επίδειξη μαγειρικής με προϊόντα του Θερμαϊκού!

Αυτό το Σάββατο από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Στην επίδειξη μαγειρικής με προϊόντα που παράγονται στο Θερμαϊκό κόλπο, η οποία θα γίνει στα πλαίσια εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην  παραλία Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος. Οι chef της Λέσχης θα ετοιμάσουν μυδοπίλαφο με τη χρήση ρυζιού και μυδιών που έχουν εξασφαλιστεί από ντόπιους παραγωγούς.

Η επίδειξη θα γίνει στο χώρο δίπλα από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, σε ένα από τα σπιτάκια που θα εγκαταστήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 28 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα και το ΕΚΒΥ – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, και θέμα που αφορά το Θερμαϊκό Κόλπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για το Παλατάκι - Το κάλεσμα σε Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)
Αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις - Συζήτηση για να περιέλθει στα "χέρια" της Βουλής - Ο απολογισμός ενεργειών και δράσεων από το Σύλλογο...
Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για το Παλατάκι - Το κάλεσμα σε Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)
Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου συνδύασε την 31η του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο
Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου