Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ινδία: Συνελήφθη περιστέρι που μετέφερε μήνυμα προς τον πρωθυπουργό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε αποστολή από το Πακιστάν

Συνελήφθη στην Ινδία περιστέρι το οποίο πέταξε από το Πακιστάν μεταφέροντας επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι. Ο ιπτάμενος κομιστής, χρώματος γκρι, εντοπίστηκε από συνοριοφρουρούς και τέθηκε αμέσως υπό κράτηση.

Η επιστολή, γραμμένη στα ουρντού, ανέφερε: «Μόντι, μην μας θεωρείς τους ίδιους ανθρώπους που ήμασταν το 1971 [κατά τη διάρκεια του ινδο-πακιστανικού πολέμου]. Τώρα κάθε παιδί είναι έτοιμο να πολεμήσει απέναντι στην Ινδία».

Το περιστέρι είχε την ατυχία να εντοπιστεί στην περιοχή Μπαμιάλ. Ανάλογα μηνύματα προς τον Ναρέντρα Μόντι, τα οποία «έφτασαν» με δύο μπαλόνια, εντοπίστηκαν στην ίδια περιοχή την Κυριακή.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας Ραμές Κουμάρ διαβεβαίωσε ότι το περιστέρι κρατείται ότι οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με τους Times of India.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται περιστέρι στην Ινδία. Τον Μάιο του 2015 είχε συλληφθεί πουλί με την υποψία ότι είναι κατάσκοπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel