Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Απελάθηκαν από την Τουρκία 40 ολλανδικές αγελάδες

Απελάθηκαν από την Τουρκία 40 ολλανδικές αγελάδες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σκληρά αντίποινα...
Οι αντιδράσεις των Τούρκων στην κρίση που διέρχονται οι σχέσεις της χώρας τους με την Ολλανδία ενίοτε ξεπερνούν τη φαντασία. Η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος ανακοίνωσε ότι έστειλε πίσω στην Ολλανδία σαράντα αγελάδες που είχαν εισαχθεί για εκτροφή. 

Ο Μπουλέντ Τουντς, ο πρόεδρος της Ένωσης, είπε ότι οι σαράντα αγελάδες της ολλανδικής ράτσας Χολστάιν στάλθηκαν από την επαρχία των Δαρδανελίων στην Ολλανδία με φορτηγό. 

«Στο μέλλον, δεν θέλουμε άλλα ζωικά προϊόντα από την Ολλανδία» είπε ο Τουντς μιλώντας στο πρακτορείο Anadolu. Όπως είπε, η Τουρκία θέλει στο εξής να επικεντρωθεί στην εκτροφή δικών της βοοειδών «καλής ποιότητας». 

Η απόφαση αυτή ελήφθη σε μια περίοδο που οι σχέσεις της Ολλανδίας με την Τουρκία διέρχονται σοβαρή κρίση. Αφορμή στάθηκε η απαγόρευση των ολλανδικών αρχών σε Τούρκους υπουργούς να συμμετάσχουν σε συγκεντρώσεις στο Ρότερνταμ υπέρ του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εν όψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου. 

in.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα χωριό… χαμένο στην ομίχλη! (photos)

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά σήμερα το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο δήμου Καλαμαριάς