Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Οργανώνονται οι Αγανακτισμένοι

Οργανώνονται οι Αγανακτισμένοι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Σε ανοιχτή συζήτηση στις 21:00 θα αποφασίσουν οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου την αντίδρασή τους στα δημοσιεύματα που θέλουν τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, να εφαρμόζει σχέδιο για την απομάκρυνση τους από την πλατεία.

Ο κ. Μπουτάρης σκοπεύει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του στην ΕΤ3, να επικοινωνήσει με την εισαγγελία και τις αστυνομικές αρχές, ώστε να συνδράμουν στο έργο της «εκκαθάρισης», που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή.

Ενώ, ο επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην Πράξη", Χρήστος Μάτης, προτείνει ο δήμος να δώσει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος καλαίσθητος χώρος λίγων τετραγωνικών, που θα λειτουργεί ως γραμματεία της κίνησης και παράλληλα να τους παρέχει βοήθεια, στην απομάκρυνση των σκηνών, αν οι πολίτες το κρίνουν απαραίτητο.

«Άλλωστε το δικαίωμα του συνέρχεσθαι στην Ελλάδα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και η άσκηση του θα πρέπει πάντοτε να προστατεύεται, αλλά δεν προϋποθέτει σκηνές »αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση στη Γενική Συνέλευση ετοιμάζουν εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ

Η μεγαλύτερη πανσέληνος μετά μουσικής