Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκδήλωση στο πλαίσιο του φεστιβάλ Γαστρονομίας

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο διοργανώνει για τις ανάγκες του ερευνητικού προγράμματος «Ευρωπαϊκή Χάρτα χωρικής διακυβέρνησης διαμέσου της περιαστικής διατροφικής αλυσίδας για μια τοπική αειφόρο ανάπτυξη» επίδειξη τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι συνεταιρισμοί: Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντώνιου Αγροτικός, Συνεταιρισμός Καλαμωτού «ΚΥΨΕΛΗ», Γυναικείος αγροτικός συνεταιρισμός «ΒΑΛΜΑΔΑ» και ο Γυναικείος αγροτικός συνεταιρισμός Μελισσοχωρίου «ΕΥΓΕ».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στις 12 το μεσημέρι. Εκεί θα έχει την ευκαιρία το κοινό να γευτεί τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και να παρακολουθήσει τον τρόπο παρασκευής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόση βιταμίνη D χρειαζόμαστε και γιατί
Η βιταμίνη D  είναι μία από τις τέσσερις λιποδιαλυτές βιταμίνες στις οποίες έχουν αποδοθεί σημαντικές βιολογικές δράσεις
Πόση βιταμίνη D χρειαζόμαστε και γιατί