Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Πάνος Καμμένος: Την Κυριακή δε θα διαφύγει κανείς με ελικόπτερο

Πάνος Καμμένος: Την Κυριακή δε θα διαφύγει κανείς με ελικόπτερο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Της ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Με ελληνικές σημαίες, πανό, κόρνες, ντουντούκες και τύμπανα, οι Θεσσαλονικείς υποδέχτηκαν χθες τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο στην κεντρική είσοδο του λιμανιού στη Θεσσαλονίκη. «Με τον Πάνο Καμμένο, το μνημόνιο κομμένο», «Θέλω τον Καμμένο στη Βουλή, για να μπουν οι κλέφτες φυλακή» και «Δεν μπορώ να περιμένω, θέλω τον Πάνο τον Καμμένο», ήταν τα συνθήματα που φώναζαν ρυθμικά οι περίπου 2.000 υποστηρικτές του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του στην πόλη μας.

Η ατμόσφαιρα, ήταν «ηλεκτρισμένη» και όταν ο Πάνος Καμμένος, έκανε αναφορά στο Σαμαρά και το Βενιζέλο, ο κόσμος φώναζε «λαμόγια» και «ουστ».

«Βενιζέλος, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, είναι το ίδιο και το απαράλλαχτο. Ξεγέλασαν τον ελληνικό λαό.

Εμείς, περπατάμε με τον πολίτη και την Κυριακή θα ψηφίσουμε το τέλος της μεταπολίτευσης και την αρχή της ελπίδας», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες. Ζητούμε να επιστραφούν τα κλεμμένα και να οδηγηθούν στη φυλακή αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση. Την Κυριακή θα νικήσουμε και ζητάμε λαϊκή εντολή. Την Κυριακή θα είμαστε πρώτη δύναμη. Θα τους ανατρέψουμε όλους. Τελείωσαν τα ψέματα. Την Κυριακή δεν θα διαφύγει κανείς με ελικόπτερο. Προχωράμε μαζί και στέλνουμε το μήνυμα της νίκης».

Ξεκινώντας την ομιλία του, χαρακτήρισε τους Μακεδόνες, αδικημένους από το αθηνοκεντρικό κράτος και απευθυνόμενος σε αυτούς είπε πως για να υπάρξει ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα πρέπει πάνω από όλα να μεγαλουργεί οικονομικά, πολιτικά και πολιτιστικά η Μακεδονία, η Θεσσαλονίκη.

«Δεν περνούν τα παραμύθια, οι πλαστογραφίες και οι εκβιασμοί», σημείωσε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας πως δεν είναι υπό διαπραγμάτευση η Ελλάδα. «Θα ζήσουμε φτωχοί, αλλά περήφανοι. θα εργαστούμε σκληρά και θα βγούμε από την κρίση».

Τα…παραπολιτικά της ομιλίας

-Η ομιλία ξεκίνησε 10 λεπτά μετά τις 19.30, αντί στις 19:00 που είχε ανακοινωθεί.

-Από τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η προσέλευση του κόσμου. Κάποιοι νεαροί, μοίραζαν τα συνθήματα που θα φώναζαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πάνου Καμμένου, ενώ κάποιοι άλλοι τα έκαναν πρόβα, με τη συνοδεία ενός τυμπάνου.

-Ανάμεσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, είδαμε και αρκετούς ιερείς.

-Το λιμάνι της πόλης μετατράπηκε σε γήπεδο. Παλμός, ένταση, νεύρο, συνθήματα…

-Μετά την ομιλία ο Πάνος Καμμένος κατέβηκε στον κόσμο που τον αγκάλιαζε και τον φιλούσε, ενώ ακολουθούσε με συνθήματα και χειροκροτήματα το αυτοκίνητό του κατά την αποχώρησή του.

-Υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χάρισε στον Πάνο Καμμένο μια ανθοδέσμη, και ο αυτός την πέταξε στον κόσμο.

-Στην ομιλία του Καμμένου υπήρχαν πολλά μικρά παιδάκια με τους γονείς τους.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνος Καμμένος: Την Κυριακή δε θα διαφύγει κανείς με ελικόπτερο

Χ. Καστανίδης:«Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η τύχη της χώρας»