Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Απολαυστικός ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ

Απολαυστικός ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Τα... νυχτοπούλια του Μπόλονι σφράγισαν την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League κερδίζοντας άνετα 3-0 την Βαλερένγκα στην κατάμεστη και γιορτινή Τούμπα. Ο "Δικέφαλος", κατά διαστήματα και ειδικά στο δεύτερο μέρος, πρόσφερε ελκυστικό ποδόσφαιρο και πέτυχε όμορφα γκολ με τον Βιεϊρίνια (45΄), τον Αθανασιάδη (49΄) και τον Φωτάκη (58΄). Υποσχέσεις άφησε στο ντεμπούτο του και ο Γεωργιάδης. Ο Κοντρέρας αγωνίστηκε αλλαγή σε ρόλο αμυντικού μέσου!

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει παρά μόνο να είναι σούπερ αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα με 3-0 τη Βαλερένγκα και πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί που θα τα δώσει όλα για να περάσει και φέτος στους ομίλους του θεσμού. Τρελό πάρτι στην Τούμπα από τους οπαδούς του Δικεφάλου που είδαν την ομάδα τους να δείχνει πως και φέτος μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Ήταν, όμως, αποτελεσματικός και προστατεύοντας τα καρέ του δεν είχε πρόβλημα να πετύχει το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση.

"Ξεκλείδωσε" ο Αντελίνο

Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ακόμα το ρυθμό του. Όντας αρκετά βαρύς προτίμησε να προστατεύσει το υπέρ του αποτέλεσμα και να κυνηγήσει το γκολ στηριζόμενος σχεδόν αποκλειστικά στον Βιεϊρίνια. Μάλιστα στο πρώτο δεκάλεπτο αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από την επιλογή του Μάρτιν Άντρεσεν να βάλει στα άκρα τους βαρείς αλλά έμπειρους Μπέρε και Ζάγιτς με αποτέλεσμα να βγάλουν αρκετές σέντρες στην περιοχή του Κρέσιτς.

Σιγά σιγά, όμως ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε, κλείδωσε την άμυνά του και προσπάθησε ανεπιτυχώς να γίνει απειλητικός στην επίθεση. Τελικά το γκολ ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Βιεϊρίνια να παίρνει το ριμπάουντ από κόρνερ του Γκαρσία και με δυνατό σουτ να κάνει το 1-0.

Απλά πράγματα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ γρήγορα απλά τα πράγματα. Με εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ από τον Αθανασιάδη στο 49’ και λίγα λεπτά μετά από τον Φωτάκη, ο Δικέφαλος εξασφάλισε άνετα την πρόκριση και τη μεγάλη νίκη και στη συνέχεια κατάφερε να κάνει συντήρηση δυνάμεων αλλά και να δώσει την ευκαιρία στον Λάζλο Μπόλονι να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Γεωργιάδη, Ρομπέρ και Κοντρέρας.

Η πρόκριση ήρθε πολύ εύκολα και πλέον ο ΠΑΟΚ περιμένει τον επόμενο αντίπαλό του για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ που θα μάθει σήμερα το μεσημέρι.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Αρίας, Γκαρσία (79' Κοντρέρας), Ίβιτς (61' Γεωργιάδης), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (69' Βιεϊρίνια), Αθανασιάδης

Στον πάγκο ήταν οι: Χαλκιάς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Σαβίνι

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

Βαλερένγκα: Χίρσφελντ, Ντος Σάντος, Μούρι, Στράνμπεργκ, Νόρντβικ (46' Λέι), Σινγκ, Ζάγιτς (73' Νίσλεν), Φελά, Ογκούντε (61' Χέσταντ), Μπέρε, Κονέ

Στον πάγκο ήταν οι: Κόνγκσβαν, Στουρ, Ουσού, Νίλσεν, Λέι, Χέσταντ, Χάιντερ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αγανακτισμένοι εγκαταλείπουν τις σκηνές, όχι όμως τις πλατείες

Οι «Αγανακτισμένοι» αποσύρουν τις σκηνές από το Λευκό Πύργο