Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Η LAMDA Development αναλαμβάνει την αξιοποίηση του Διεθνούς Ραδιοτηλεοπτικού Κέντρου (IBC)

Η LAMDA Development αναλαμβάνει την αξιοποίηση του Διεθνούς Ραδιοτηλεοπτικού Κέντρου (IBC)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΤΑΙΠΕΔ, η LAMDA Development ανακοίνωσε την απόκτηση του IBC για 90 χρόνια μετά τη σχετική προσφορά που είχε κατατεθεί για το διαγωνισμό.

Η LAMDA Development προχώρησε στην υποβολή προσφοράς, ύψους €81 εκατομμυρίων. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη, καθώς η LAMDA Development είναι η πρώτη εταιρία που διακρίνεται σε διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ, που αφορά στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Οδυσσέας Αθανασίου.

Ο ίδιος τόνισε ότι «η ουσιαστική και πλήρης εμπορική αξιοποίηση του IBC θα δώσει προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, στα υφιστάμενα εμπορικά καταστήματα του Golden Hall, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα προσφέρει συνολική τόνωση της εμπορικής κίνησης στην περιοχή».

Σημειώνεται ότι η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων στην Ελλάδα και στη Νοτιανατολική Ευρώπη. Στις αναπτύξεις της περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), οικιστικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, συγκροτήματα γραφείων και η Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο. Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Λάτση και διατηρεί στρατηγικές συμμαχίες με διεθνείς και ελληνικές εταιρείες.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η LAMDA Development αναλαμβάνει την αξιοποίηση του Διεθνούς Ραδιοτηλεοπτικού Κέντρου (IBC)

Παράταση προθεσμιών για διεκπεραίωση υποθέσεων στις ΔΟΥ