Η Ομάδα Αλληλεγγύης της «Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς» (υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Λαμτζίδης) αναλαμβάνει «δράσεις αλληλεγγύης» τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη 14/4 και 15/4.
Συγκεκριμένα καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλους τους πολίτες της Καλαμαριάς να συγκεντρώσουν στα γραφεία της Κίνησης (Κομνηνών 39, στο κάτω μέρος του Πεζόδρομου της Καλαμαριάς) τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, λάδι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρι) που θα διανεμηθούν με συγκεκριμένα κριτήρια σε συμπολίτες μας, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες .
Επίσης, την Μεγάλη Τρίτη, 15/4 και από ώρα 13:00 (1μμ) μέχρι και 15:00 (3μμ) θα ετοιμάσει στα γραφεία της Ρ.Ε.Κ.Κ. συλλογική «νηστήσιμη» κουζίνα.