Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Ν. Γιουτίκας: «Ας μας βοηθήσει πλέον ο Θεός!»

Ν. Γιουτίκας: «Ας μας βοηθήσει πλέον ο Θεός!»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΚΟΝΔΑΡΝΗ

Απογοητευμένος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας σε δηλώσεις του στον «Τ.Θ.». Τόνισε πώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, όσα πρόκειται να βιώσουμε από εδώ και πέρα με την κρίση που μαστίζει τη χώρα. «Έχουμε δει πράγματα και θάματα! Πρέπει το Φ.Π.Α. να κοπεί και να δώσουν επιτέλους λεφτά στο λαό να ορθοποδήσει. Και μετά ας τον φορολογήσουν σε λογικά πλαίσια. Οι φόροι αποτελούν πρόβλημα. Δεν γίνεται τον απελπισμένο λαό να τον φορτώνεις φόρους».

Επίσης ο κ. Νίκος Γιουτίκας τόνισε πως οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα και έχουν πρόβλημα πλέον με τις καθημερινές τους ανάγκες: «Αφού δεν μπορούν να μας βοηθήσουν οι πολιτικοί ας μας βοηθήσει ο Θεός», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την νέα φορολογία στα εστιατόρια ο δήμαρχος Δέλτα σχολίασε πως ο κόσμος θα σταματήσει να βγαίνει. «Εκεί που βγαίνανε για φαγητό 2 φορές την εβδομάδα τώρα δεν θα βγαίνουν καμία. Δεν κυκλοφορούν χρήματα, δεν υπάρχουν δουλειές και σαφώς δεν υπάρχει και δυνατότητα για πληρωμή άλλων φόρων. Οι εστιάτορες θα σταματήσουν να κόβουν τιμολόγια, διότι δεν θα βγάζουν τα βασικά τους έξοδα από αυτά που θα παίρνουν, κατά πόσο να πληρώσουν τον νέο φόρο! Οι φόροι δεν μπορούν να βιώσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είναι αδύνατο».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κ. Γκιουλέκας για τη συγχώνευση ΙΤΣΑΚ - ΟΑΣΠ

Πρόγραμμα απασχόλησης 120.000 ανέργων στους δήμους