Αυτό είναι το σύνθημα της δράσης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης, που θα λάβει χώρα στην πλατεία Ναβαρίνου. Στόχος της παρούσας δράσης είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις δωρεάν συμβουλές και θεραπείες που παρέχονται στους ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη.
Παράλληλα, στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ θα βρεθούν το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Παιδιά Εν Δράσει» και η καλλιτεχνική κολεκτίβα «Unblock Art», οι οποίοι την Κυριακή 05 Ιουνίου στις 19.00, καλούν όλα τα παιδιά της γειτονιάς να χρωματίσουν με μπογιές και πινέλα μονόχρωμα παγκάκια που στη συνέχεια θα στηθούν σε παιδικές χαρές της πόλης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν το με το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη στα τηλέφωνα 2310 212030/1 ( [email protected]), και με τα Παιδιά εν Δράσει στο τηλέφωνο 2310 552655 (