Ο Γιάννης Mπουτάρης είχε τη φαεινή ιδέα να περάσει μια βόλτα από το Λευκό Πύργο για να εκφράσει τη συμπαράσταση του στους "αγανακτισμένους" της Θεσσαλονίκης. Μόνο που αυτή του η σκέψη του βγήκε ξινή.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης επιχείρησε να ανέβει στο βήμα, για να μιλήσει και αυτός στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Οι “αγανακτισμένοι” όμως δεν τον άφησαν να πάρει το λόγο.
Με το που πάτησε το πόδι του στο σημείο που βρίσκονταν οι συγκεντρωμένοι, άκουσε συνθήματα του στυλ "αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα" ενώ κάποιοι άλλοι τον προέτρεπαν να πάρει ελικόπτερο και να φύγει. Κάποιοι άλλοι τον φώναζαν "προδότη", "κομμούνι" και "προσκυνημένο".
Μόνο κάποιοι λίγοι τάχθηκαν υπέρ του να μιλήσει ο δήμαρχος αλλά και αυτοί άλλαξαν γρήγορα γνώμη μόλις είδαν ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν σήκωνε κουβέντα επ' αυτού.
Ο κυρ Γιάννης, έφυγε χωρίς το επεισόδιο, να λάβει μεγαλύτερη έκταση.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στη βδομάδα που ο Μπουτάρης γιουχάρεται. Είχε προηγηθεί η επίσκεψή του στο ΑΠΘ, όπου και εκεί τον αποδοκίμασαν οι φοιτητές.
Διαβάστε για το ίδιο θέμα:
Λευκό Πύργο & Σύνταγμα οδηγούν σήμερα οι δρόμοι
Ασυδοσία, σπατάλη, αδιαφάνεια και μια κρίση που δεν άγγιξε την Κομισιόν
«Επιχείρηση Ελλάδα» από τους «Ανώνυμους» Πειρατές του Διαδικτύου
«Αγανακτισμένοι όλης της Ευρώπης ενωθείτε»