Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, την περασμένη Παρασκευή, δύο άτομα ηλικίας 17 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «ληστείες» και «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».
Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα – προανάκριση:
Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, στον Εύοσμο, οι συλληφθέντες, αφαίρεσαν προ εισόδου πολυκατοικίας, από 32χρονη την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ενώ χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος 34χρονης που ήταν μαζί της. Στη συνέχεια ο έτερος συνεργός ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσε από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της 34χρονης μία τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης το πρωί της ίδιας μέρας, στον Εύοσμο, ο 17χρονος, χρησιμοποιώντας σωματική βία, αφαίρεσε από 30χρονη την τσάντα της, η οποία περιείχε 50 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον το πρωί της περασμένης Δευτέρας, στον Εύοσμο, μπροστά στην είσοδο πολυκατοικίας, ο 17χρονος, αφαίρεσε από 33χρονη, την τσάντα της, η οποία περιείχε, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα, και αποχώρησε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο 20χρονος συνεργός του.
Να σημειωθεί, πως από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία επαναληπτική καραμπίνα άνευ νόμιμης άδειας, ένα κινητό τηλέφωνο και μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB). Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.