Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πεινασμένο βουβάλι εισέβαλε σε αυτοκίνητο για να φάει!

Άναυδοι οι επιβάτες του οχήματος…

Μια απρόσμενη συνάντηση είχαν δυο κοπέλες που κινούνταν με το αυτοκίνητό τους στο ζωολογικό κήπο Olympic Game Farm στην Ουάσινγκτον.

Ένα βουβάλι, που είχε γλυκαθεί από τις νοστιμιές που του έδωσαν περαστικοί, έγινε διεκδικητικό και με τον τρόπο του απαίτησε κι άλλο φαγητό!

Η συνοδηγός πρόσφερε στο ένα βουβάλι ψωμί,  αλλά αυτό που αντίκρισε δεν το περίμενε... Το βουβάλι πέρασε το κεφάλι του μέσα από το παράθυρο και έβγαλε την τεράστια γλώσσα του για να φάει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για μειωμένη «ταρίφα» σε ταξί: «Ήταν μια σκέψη, δε θα προχωρήσει»
Mετά τις έντονες αντιδράσεις των ταξιτδήδων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να εφαρμοστεί
Μαρινάκης για μειωμένη «ταρίφα» σε ταξί: «Ήταν μια σκέψη, δε θα προχωρήσει»
Δένδιας για εξοπλιστικά: Στόχος η συμμετοχή 25% της ελληνικής βιομηχανίας
«Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας πρέπει να συνοδεύεται από απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στο υστέρημα του ελληνικού λαού»
Δένδιας για εξοπλιστικά: Στόχος η συμμετοχή 25% της ελληνικής βιομηχανίας