Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Φίλος τίμησε τους «καρδιακούς» του φίλους στη διαθήκη

Φίλος τίμησε τους «καρδιακούς» του φίλους στη διαθήκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το διασκέδασαν …στην μνήμη του

Αληθινός φίλος αποδείχθηκε ο 67χρονος βρετανός Ρότζερ Μπράουν, ο οποίος πέθανε από καρκίνο. Στη διαθήκη του άφησε το ποσό των 3.500 λιρών (4.700 ευρώ) σε επτά «καρδιακούς» του φίλους υπό έναν όρο: να τα χρησιμοποιήσουν για να πάνε διακοπές.

Πράγματι οι επτά φίλοι χρησιμοποίησαν το ποσό και πήγαν στο Βερολίνο. Επιστρέφοντας στην Βρετανία, είπαν στο BBC, ότι ο Μπράουν ήταν «παρών» στο ταξίδι κατά κάποιο τρόπο, καθώς τον μνημόνευαν συχνά.

«Πήγαμε σε πολλά μπαρ στο Βερολίνο. Όπου και να πηγαίναμε, πίναμε και ένα ποτήρι στη μνήμη του» τόνισαν.

Εξομολογήθηκαν ακόμα ότι είχαν την υποψία ότι κάτι ετοίμαζε για αυτούς ο μακαρίτης, όμως πίστευαν ότι είχε να κάνει απλά με μερικά δωρεάν ποτά στην τοπική παμπ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πτυχιούχος ετών 67!

Στοίχημα: Ο "Skroutz" προτείνει για σήμερα...