Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Τα κουνούπια έχουν τη δική τους γιορτή στη Ρωσία

Τα κουνούπια έχουν τη δική τους γιορτή στη Ρωσία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Και διαγωνισμός... τσιμπήματος

Οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν τα κουνούπια και τα τσιμπήματά τους. Σε μια πόλη, όμως, της Ρωσίας, όχι μόνο δεν τα αποφεύγουν, αλλά διοργανώνουν και γιορτή κουνουπιών.

Οι κάτοικοι της πόλης Μπερεζνίκι θα συγκεντρωθούν στην λίμνη της πόλης για τη γιορτή των κουνουπιών που θα κρατήσει τρεις ημέρες.

Το πιο περίεργο μέρος της εκδήλωσης είναι ο διαγωνισμός του πιο... «νόστιμου κοριτσιού», όπου γυναίκες στέκονται με σορτς και μπουστάκια για 20 λεπτά στη λίμνη και όποια συγκεντρώσει τα περισσότερα τσιμπήματα από τα κουνούπια θα στεφθεί νικήτρια.

 «Μια ομάδα ειδικών, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός, θα εξετάσει το σώμα τους και θα ανακοινώσει τη νικήτρια του διαγωνισμού» αναφέρει η διοργανώτρια της εκδήλωσης Ναταλία Παραμονόβα.

Το 2013, νικητής ήταν αυτός που είχε πάνω απ 100 τσιμπήματα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Βέλιος!

Γλάρος κλέβει την κάμερα Γερμανού τουρίστα (video)