Εκείνος παίρνει το χωνάκι και με μαεστρία τοποθετεί μέσα τα υλικά, φροντίζοντας να δημιουργήσει στο παγωτό πέταλα λουλουδιών, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα ανθισμένο λουλούδι.
Με σοκολάτα, βανίλια αλλά και δροσερές γρανίτες, ο υπεύθυνος εντυπωσιάζει με το αποτέλεσμα, που αποτελεί το αγαπημένο καλοκαιρινό επιδόρπιο των Ιταλών, και όχι μόνο. Το Λονδίνο, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη αλλά και η Μαδρίτη απολαμβάνουν το εν λόγω παγωτό καθώς η τζελατερία έχει δημιουργήσει και εκεί υποκαταστήματα.