Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο πέθανε ανήμερα Χριστούγεννα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Αντρές Μορένο Σεπουλβέντα πέθανε χθες ανήμερα Χριστούγεννα σε ηλικία μόλις 38 ετών

Ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Αντρές Μορένο Σεπουλβέντα, πέθανε χθες ανήμερα Χριστούγεννα στο νότιο Μεξικό σε ηλικία 38 ετών, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Univision.

"Πέθανε χθες το απόγευμα από καρδιακή προσβολή μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε από το σπίτι του στη Σιουντάντ Ομπρεγκόν της πολιτείας Σονόρα σε νοσοκομείο του Σαν Χοσέ", δήλωσε η δημοσιολόγος Κάρμεν Παλάσιος σε τηλεφωνική συνέντευξη στο Univision.

Σύμφωνα με την Παλάσιος, ο Μορένο κάποτε ζύγιζε 444 κιλά αλλά έχασε βάρος έπειτα από μια βαριατρική εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον Οκτώβριο και μπορούσε πλέον να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Ο Μορένο θα ταφεί σήμερα στην πολιτεία Σονόρα.

Το Μεξικό ήταν η χώρα με τους πιο παχύσαρκους ανθρώπους στον κόσμο το 2013.

Πριν από τον Αντρές Μορένο Σεπουλβέντα, ο πιο παχύσαρκος άνθρωπος στον κόσμο ήταν ο επίσης Μεξικανός Μανουέλ Ουρίμπε, ο οποίος κάποια στιγμή είχε φθάσει να ζυγίζει 597 κιλά. Πέθανε πέρυσι σε ηλικία 48 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα