Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βρετανός διασώζεται στη Νέα Ζηλανδία... καλώντας τις βρετανικές αρχές

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο 64 ετών άνδρας έχασε κατά την ανάβαση την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο πόδι…

Ο 64 ετών ορειβάτης από το Leeds τραυματίστηκε προσπαθώντας να ανέβει σε βουνό της Νέας Ζηλανδίας και ενεργοποίησε μηχανισμό εντοπισμού το οποίο κάλεσε σε βοήθεια τις βρετανικές αρχές.

Ένας βρετανός ορειβάτης, ηλικίας 64 ετών από το Leeds προσπάθησε εχθές Κυριακή να ανέβει σε μία από τις κορυφές του βουνού Αόκι, το οποίο βρίσκεται στα νότια της Νέας Ζηλανδίας. Ο 64 ετών άνδρας έχασε κατά την ανάβαση την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο πόδι.

Όντας ανήμπορος να περπατήσει ενεργοποίησε ένα σύστημα εντοπισμού που είχε στο σακίδιό του και το οποίο ήταν συνδεδεμένο με τις βρετανικές σωστικές αρχές. Οι σωστικές αρχές μόλις έλαβαν το σήμα ειδοποίησαν άμεσα τις αντίστοιχες της Νέας Ζηλανδίας. Μετά τη συγκεκριμένη κλήση οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας έσπευσαν στο σημείο και διέσωσαν τον βρετανό ο οποίος και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Πώς περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους στα Γιαννιτσά την ώρα που διάβαζαν για τις ενδοσχολικές εξετάσεις
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του