Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η... κολακευτική selfie οδήγησε στη σύλληψη καταζητούμενου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Είχε στείλει μόνος του φωτογραφία

Ο 45χρονος από το Οχάιο που είχε στείλει μια πιο «κολακευτική» φωτογραφία του στην αστυνομία, επειδή δεν του άρεσε εκείνη που συνόδευε το ένταλμα για τη σύλληψή του, εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στη Φλόριντα.

«Πώς σου φαίνεται αυτή η φωτογραφία, Ντόναλντ Πιου; Μήπως αυτή η selfie βοήθησε τους ανθρώπους να σε αναγνωρίσουν καλύτερα;» έγραψε στο Facebook ο σερίφης της κομητείας Εσκάμπια, συνοδεύοντας το κείμενο με τη νέα φωτογραφία του χαμογελαστού υπόπτου.

Ο 45χρονος είχε δει τις δύο φωτογραφίες αρχείου που είχε αναρτήσει στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα, στο Οχάιο και, δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αποφάσισε να στείλει στις αρχές μια πιο ωραία φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με γυαλιά ηλίου.

«Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, εκείνη εκεί είναι χάλια» έγραψε ο Πιου στέλνοντας τη selfie. Στο Οχάιο, ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και μη εμφάνιση στο δικαστήριο.

Χάρη σε μια πληροφορία, ο Πιου συνελήφθη στο Σέντσουρι της Φλόριντας. Σε βάρος του όμως διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και άλλα εντάλματα, στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

«Δυστυχώς, θα περιμένουμε τη σειρά μας» έγραψαν οι αστυνομικοί της Λάιμα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στη «δύναμη των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης» και στους συναδέλφους τους της Εσκάμπια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα