Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξέφυγε από την αστυνομία, τον δάγκωσε αλιγάτορας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πολλαπλά άτυχος

Ένας νεαρός στη Φλόριντα έχασε το χέρι του από δάγκωμα αλιγάτορα όταν μπήκε σε μια λίμνη προσπαθώντας να διαφύγει από την αστυνομία, έγινε γνωστό από τον σερίφη της περιοχής.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Τζέσι Κίνγκσινγκερ, 21 ετών, την ώρα που έβγαινε από το νερό με τα δύο τρίτα του αριστερού βραχίονά του να λείπουν.

Η επίθεση του αλιγάτορα «πρέπει να είχε συμβεί μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, αλλιώς θα είχε αιμορραγήσει μέχρι θανάτου» ανέφερε στο Reuters ο σερίφης της περιοχής Λέικλαντ.

Η αστυνομία είχε κληθεί από τη μητέρα του θύματος προκειμένου να εισαχθεί ο γιος της στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εκτίμηση.

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε για το τραύμα του και για αδιευκρίνιστο ψυχιατρικό νόσημα, ενώ οι αρχές της Φλόριντα συνεχίζουν τις έρευνες για τον αλιγάτορα.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί