Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Δίωξη Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για υποβιβασμό – Όλες οι ποινές!

Δίωξη Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για υποβιβασμό – Όλες οι ποινές!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μέχρι και υποβιβασμός προβλέπεται για τον ΠΑΟΚ

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ιβάν Σαββίδης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με βάση το άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα περί απειλών, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απειλείται με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους από 3 εώς 5 χρόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ποινές α) κεκλεισμένων των θυρών, β) αφαίρεσης βαθμών και γ) υποβιβασμού, ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος που θα κρίνει ο Αθλητικός δικαστής.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League δίωξη σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κ. Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη η πολιτισμική κληρονομία της Μακεδονίας

Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών σε αγώνα στη Θεσσαλονίκη