Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γιώργος Σαββίδης: Τι έγραψε για το ξύλο μαθητών στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Καυστικό σχόλιο από τον Γιώργο Σαββίδη για τα επεισόδια

Με ένα καυστικό σχόλιο ο Γιώργος Σαββίδης δεν άφησε ασχολίαστο το χθεσινό περιστατικό σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Τα θλιβερά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν το τέλος του αγώνα μεταξύ των σχολικών ομάδων του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και του 16ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, όταν και συνεπλάκησαν στις κερκίδες μαθητές των δύο σχολείων αλλά και αρκετοί εξωσχολικοί.

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολιάζοντας το γεγονός έγραψε «Ο Σαββίδης είναι ένοχος ε; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο σας, όταν δεν έχετε υπουργό αθλητισμού, αλλά σχεδόν εκπρόσωπο Τύπου μιας συγκεκριμένης ομάδας».

Το ποστ για τον Αλαφούζο

Νωρίτερα, ο Γ. Σαββίδης είχε εξαπολύσει επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο γράφοντας «Mr ΣΚΑΪ καλό θα ήταν εκτός από το να λοιδορείς όλη μέρα τον πατέρα μου και να γίνεσαι γιουσουφάκι των κόκκινων, των κίτρινων και των γαλάζιων (Ν.Δ.)... Να πληρώσεις τα χρέη σου που άφησες στον ΠΑΟ, αδιαφορώντας για τις τύχες του και το μέλλον του!

Μήπως τον ζηλεύεις επειδή δεν είχε την τιμή όπως εσύ να βρίσκεται σε λίστες ονομάτων στα paradise papers;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»