Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Θεσσαλονίκη: Διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής στη Σίνδο

Θεσσαλονίκη: Διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής στη Σίνδο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ξεκινά αύριο με τη συμμετοχή περισσότερων από 420 αθλητές από 8 χώρες και δωρεάν είσοδο
Με περισσότερες από 420 συμμετοχές και αθλητές από 59 συλλόγους, διεξάγεται για πέμπτη συνεχή χρονιά το Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Armonia Cup, στη Σίνδο, από αύριο 23 έως τις 25 Μαρτίου 2018, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σίνδου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Δέλτα.

Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 18.30 και η τελετή λήξης την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.30.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν προέρχονται από 59 συλλόγους από την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και φυσικά από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Η διοργάνωση που προάγει το πάθος για την ρυθμική γυμναστική, φέρνοντας αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπόσχεται ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική και ρυθμό, γεμάτο συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων με live streaming, το link του οποίου θα είναι αναρτημένο στη σελίδα Facebook του Δήμου Δέλτα και του A.Σ. Αρμονία Δήμου Δέλτα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Συμμορία διακινούσε χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα

ΟΑΕΔ: Πότε θα καταβληθούν το δώρο Πάσχα και επιδόματα ανεργίας