Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πότε θα βγει η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η εκδίκαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Απριλίου ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι δύο ομάδες έλαβαν προθεσμία ως το μεσημέρι (14:00) της προσεχούς Δευτέρας (16/4) για κατάθεση υπομνημάτων, που σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης (11/4), όμως η διαδικασία άρχισε τελικώς μετά τις 21:00, μετά το αίτημα που είχε καταθέσει η Ένωση για εξαίρεση του προέδρου της Επιτροπής Δημήτρη Σκουτέρη.

Η εξέταση του αιτήματος διήρκεσε περισσότερη από μιάμιση ώρα, με τα μέλη της Επιτροπής να απορρίπτουν τελικώς τις αιτιάσεις της ΑΕΚ και τον κ. Σκουτέρη να προεδρεύει.

Η νομική υπεράσπιση της μακεδονικής ομάδας προσκόμισε βίντεο από τις κάμερες των αποδυτηρίων προκειμένου να στηρίξει τον ισχυρισμό πως ο διαιτητής Κομίνης είχε καλέσει τις ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το ντέρμπι.

Η πλευρά της ΑΕΚ αντέδρασε, υπογραμμίζοντας ότι δεν επιτρέπεται σε δεύτερο βαθμό να έρχονται στοιχεία που δεν προσκομίστηκαν στον πρώτο από αμέλεια του εγκαλούμενου.

Ο κ. Σκουτέρης ανέφερε για το θέμα του βίντεο ότι θα γίνει αξιολόγηση του υλικού προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αναγκαία η εξέτασή του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καλέσει εκ νέου τον διαιτητή Κομίνη, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να τον αναγκάσει να παραστεί ενώπιόν του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα