Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

H Alpha Bank στηρίζει τη Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην προσπάθειά της για νέες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις

Η Alpha Bank στηρίζει τη Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας της Σκοποβολής για νέες, σπουδαίες διακρίσεις σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Η Άννα Κορακάκη είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς στην πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

Η Άννα Κορακάκη έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε περισσότερες από 12 διεθνείς διοργανώσεις, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η πιο πρόσφατη επιτυχία της σημειώθηκε την 11 Μαρτίου 2018, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σπορ πιστόλι 25 μέτρων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που διεξήχθη στο Μεξικό.

Η επόμενη μεγάλη αγωνιστική δοκιμασία για την Άννα Κορακάκη θα λάβει χώρα τον Μάιο του 2018, με τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που διοργανώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε