Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στον «μικρό τελικό» των 97κ. ο Κεσσίδης στη Ρωσία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο σήμερα το απόγευμα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης

Το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Ρωσία, θα διεκδικήσει το απόγευμα, ο Λαοκράτης Κεσσίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, καθώς στο πρώτο ρεπεσάζ των 97κ. της ελληνορωμαϊκής, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αβανεσιάν από το Ισραήλ και επικράτησε με τεχνική πτώση (10-1) εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον μικρό τελικό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Κουοσμάνεν. Ο Φινλανδός πρωταθλητής κατέκτησε πέρυσι το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που φιλοξενήθηκε στην Πολωνία. Μάλιστα στην πορεία του για τον τελικό είχε επικρατήσει του Μιχάλη Ιωσηφίδη με 7-2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»