Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εντυπωσιάζει στο Ρολάν Γκαρός η Μ. Σάκκαρη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έφτασε στον τρίτο γύρο αποκλείοντας την Ισπανίδα, Κ. Ναβάρο, Νο 23 στον κόσμο

Από όλα τα Grand Slam μόνο στο Ρολάν Γκαρός δεν είχε παρουσία στον 3ο γύρο η Μαρία Σάκκαρη. Το 2017 κατάφερε να φτάσει έως τον 3ο γύρο σε Αυστραλιανό όπεν, Γουίμπλεντον και Αμερικανικό όπεν. Εφέτος το κατάφερε και στο γαλλικό όπεν. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον 2ο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπη με την 29χρονη Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, νο 23 στον παγκόσμια κατάταξη και μετά από μεγάλη «μάχη», όπου έχανε με 4-2 και 5-3, κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 7-5, ενώ στο δεύτερο επικράτησε με 6-3 και προκρίθηκε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μέχρι τώρα, μόνο η Λένα Δανιηλίδου είχε καταφέρει από ελληνικής πλευράς να έχει πρόκριση έως τον 3ο γύρο σε όλα τα Grand Slam. Πλέον η Σάκκαρη θα βρει μπροστά της την 21χρονη Ρωσίδα Ντάρια Καζάτκινα, νο 14 στον κόσμο, η οποία νίκησε 6-3, 6-3 και απέκλεισε την 32χρονη Βελγίδα Κίρστεν Φλίπκενς, νο 65.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 7-6, 6-2, την 32χρονη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο (νο 307).

Διεκόπη ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τιμ

Τη δική του «μάχη» δίνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Ο 20χρνος Έλληνας τενίστας έχει απέναντί του το νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντόμινικ Τιμ, αλλά ο αγώνας διεκόπη λόγω της περιορισμένης ορατότητας. Ο Αυστριακός πήρε το πρώτο σετ με 6-2, ο Τσιτσιπάς «απάντησε» στο 2ο σετ και αυτός με 6-2. Στην συνέχεια ο Τιμ πήρε το 3ο σετ με 6-4 κι εκεί οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να σταματήσουν τον αγώνα, που θα συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους