Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συμφώνησε με Ντιγκινί o Αρης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Aναμένεται να υπογράψει άμεσα και το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Σε προφορική συμφωνία ήρθαν ο Άρης με τον ποδοσφαιριστή Νικολά Ντιγκινί και πλέον αναμένεται να υπογράψει άμεσα και το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, Θοδωρή Καρυπίδη από χθες και, πλέον, απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντιγκινί είχε βρεθεί πολύ κοντά με την Ισραηλινή Χάποελ Τελ Αβίβ, προ ημερών, αλλά δεν προέκυψε τελική συμφωνία και ο Αρης παρενέβη και εξασφαλίζει τον ποδοσφαιριστή που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου και σκόραρε 10 γκολ.ενώ έπαιξε και σε έξι αγώνες κυπέλλου. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Βαν και Πανθρακικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)
Έχω κάνει σουβλατζής και την ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά, είπε ο τραγουδιστής
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)