Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γκολ - αστραπή στα 18'' πέτυχε ο Άρης! (Video)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σκόραρε στο 18 δευτερόλεπτο του αγώνα

Ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία της Super League πέτυχε ο Άρης στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ματέο Γκαρσία να βλέπει δίχτυα στο 18ο δευτερόλεπτο!

Με την συμπλήρωση 18 δευτερολέπτων αγώνα, οι «κιτρινόμαυροι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, με τον Ματέο Γκαρσία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον και να σημειώνει το πιο γρήγορο γκολ στη Super League.

Συγκεκριμένα ο Μπρούνο Γκάμα εφόρμησε από την αριστερή πλευρά, σούταρε με τον Χουάντερσον να αποκρούει ασταθώς, δίνοντας το δικαίωμα στον Ματέο Γκαρσία, να πάρει το ριμπάουντ και να ανοίξει το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω το γκολ του Ματέο Γκαρσία:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα ξεχωριστό «Δείπνο της Γειτονιάς» σε υπαίθριο χώρο σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Μια διαφορετική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Ένα ξεχωριστό «Δείπνο της Γειτονιάς» σε υπαίθριο χώρο σήμερα στη Θεσσαλονίκη