Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οπαδοί «ξεφώνισαν» τους παίκτες του Ηρακλή μετά τη νέα ήττα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Απουσία και για τον Σίλβα Κλέιτον

Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος της Football League ο Ηρακλής έχει γνωρίσει ήδη τέσσερις ήττες και βρίσκεται στο -10 από την κορυφή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η οργή του κόσμου να φουντώσει και σήμερα να επισκεφθεί τη Μίκρα.

Μερίδα οπαδών του Ηρακλή βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση και σε ήρεμο κλίμα τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

«Μας έχετε ξεφτιλίσει! Συνέλθετε! Ντροπιάζετε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, που σας έχει τιμήσει και σας έχει δώσει αυτήν τη φανέλα να φοράτε. Έχετε αποδείξει ότι δεν την αξίζετε. Με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, που φέρνετε, έχετε ντροπιάσει τον Ηρακλή και εμάς.. Όσοι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις, το καλύτερο, που έχετε να κάνετε, είναι να βγάλετε αυτήν τη φανέλα και να φύγετε από μόνοι σας! Τελειώσαμε!  Τέρμα η ανοχή! Δεν έχετε άλλα περιθώρια!», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί προς τους παίκτες του Ημίθεου. Οι παίκτες άκουσαν όλα όσα είχαν να τους μεταφέρουν και στη συνέχεια αποχώρησαν.

 

«Εκτός» ο Μενδρινός από την προπόνηση με θλάση

Με μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Football League, με αντίπαλο την Δόξα Δράμας.

Στο πρόγραμμα του «γηραιού» δεν πήρε μέρος ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας, υπέστη θλάση στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε. Σήμερα, ο έμπειρος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά αύριο.

Επίσης, ο Σίλβα Κλέιτον δεν δοκίμασε να μπει στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης, αλλά αυτό θα συμβεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή. Ατομικό ακολούθησε και ο Πέτρος Κανακούδης.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για το παιχνίδι με τους «μαυραετούς», που θα διεξαχθεί το Σάββατο (15/12), θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση στη Μίκρα. Πηγή: metrosport

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε