Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Τελικός Κυπέλλου: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν κόσμο

Τελικός Κυπέλλου: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν κόσμο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αποκλείουν την προοπτική τελικού κεκλεισμένων των θυρών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Την αντίθεσή τους στην διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο εκφράζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. 

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για το σπουδαίο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπου αναμένεται για πρώτη φορά να χρησιμοποιηθεί το Video Assistant Referee σε επίσημο αγώνα στην Ελλάδα, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα για την παρουσία ή όχι του κόσμο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Αρχικά από τους πρωταθλητές, τη μεριά του ΠΑΟΚ, προέκυψε η θέση πως «ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων».

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο».

Εκείνο που τονίζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πως ο επικείμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να αποτελέσει γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, και όλα να ξεκαθαρίσουν στην μεθαυριανή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ιταλία: Συμμορία μαχαίρωσε ηθοποιό - Τον στοχοποίησαν για ρόλο του

Πέθανε πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς «Dallas» (ΦΩΤΟ)