Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Τα φιλικά της εθνικής μπάσκετ στην Κίνα – Πού θα τα δείξει

Τα φιλικά της εθνικής μπάσκετ στην Κίνα – Πού θα τα δείξει
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά Άτλας στην πόλη Σουτσόου

Με τα ματς Τουρκία - Πουέρτο Ρίκο (14:00) και Σενεγάλη - Βενεζουέλα (14:30) αρχίζει σήμερα (23/8) το τουρνουά Άτλας στην πόλη Σουτσόου της Κίνας, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.

H Εθνική Ανδρών βρίσκεται από την Πέμπτη (22/8) στην πόλη Σουτσόου της Κίνας, όπου θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο (31/8-15/9). Εκεί όπου θα διεξαχθεί από σήμερα (23/8) έως τις 27 Αυγούστου και το μεγάλο τουρνουά Άτλας, το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για οκτώ από τις 32 ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το εν λόγω τουρνουά θα αρχίσει σήμερα με τις αναμετρήσεις Τουρκία - Πουέρτο Ρίκο (14:00) και Σενεγάλη - Βενεζουέλα (14:30), ενώ η Ελλάδα θα ριχτεί στη μάχη το Σάββατο (24/8, 15:00) με αντίπαλο την Ιορδανία. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν μέσω LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube,το προφίλ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Facebook και τον λογαριασμό Weibo του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:

23 Αυγούστου

14:00 Τουρκία - Πουέρτο Ρίκο

14:30 Σενεγάλη - Βενεζουέλα

24 Αυγούστου

14:30 Κίνα – Δομινικανή Δημοκρατία

15:00 Ελλάδα - Ιορδανία

25 Αυγούστου

10:00 Ημιτελικός

14:30 Αγώνας κατάταξης

26 Αυγούστου

14:30 Αγώνας Κατάταξης

14:30 Ημιτελικός

27 Αυγούστου

08:30 Αγώνας Κατάταξης

10:30 Αγώνας Κατάταξης

11:30 Αγώνας Κατάταξης

14:30 Τελικός

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλος ο κίνδυνος για πυρκαγιά αύριο σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

«Βουλιάζει» η Χαλκιδική: Αυξημένη κίνηση σε όλο το οδικό δίκτυο