Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τένις: Σταθερά στο Νο 6 του κόσμου ο Τσιτσιπάς – Στο 23 η Σάκκαρη

Πώς διαμορφώνεται η κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης σε άντρες και γυναίκες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι αυτή την εβδομάδα δεν άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη και παρέμεινε 6ος με 5.375 βαθμούς. Ο Τσιτσιπάς, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη 10άδα, όταν μπήκε για πρώτη φορά εκεί τον περασμένο Μάρτιο. Επικεφαλής της κατάταξης, παρέμεινε ο Ράφα Ναδάλ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου.

Σταθερή έμεινε και η Μαρία Σάκκαρη αυτή την εβδομάδα στην 23η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της WTA με 1.845 βαθμούς. Στην κορυφή βρίσκεται πάντα η Αυστραλή, Ασλεϊ Μπάρτι, έχοντας πίσω της την Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ τρίτη ανέβηκε  η Σιμόνα Χάλεπ. Όσον αφορά τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ παρέμεινε κι αυτή στο Νο 265 με 222 βαθμούς, όπως και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου είναι πάντα στο Νο 305 του κόσμου με 178 βαθμούς.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Συνάντηση με επενδυτές στη Νέα Υόρκη - «Ελκυστικός προορισμός η Ελλάδα»
Παρουσίασε τις μεταρρυθμίσεις σε επενδυτές στη Ν. Υόρκη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας για επενδύσεις
Μητσοτάκης: Συνάντηση με επενδυτές στη Νέα Υόρκη - «Ελκυστικός προορισμός η Ελλάδα»
POWERZ: 50 χρόνια ζωής και νέα εποχή ανάπτυξης για τη Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία
Ορόσημο η ένταξή της στο διεθνή όμιλο αγορών και παγκόσμιο ηγετικό “παίκτη” της αγοράς ηλεκτρολογικού υλικού και τεχνολογικού εξοπλισμού, IDEE Europe
POWERZ: 50 χρόνια ζωής και νέα εποχή ανάπτυξης για τη Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία