Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πατέρας έγινε ο Αντετοκούνμπο - Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το παιδί θα πάρει το όνομα του παππού του που πέθανε πριν από 3 χρόνια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας! Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και περυσινός MVP του NBA εντάχθηκε από σήμερα στο... κλαμπ των «χαζομπαμπάδων».

Η σύντροφος του Έλληνα διεθνή, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, έφερε στον κόσμο το πρώτο τέκνο του, τον Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης ανήγγειλε το χαρμόσυνο νέο μέσω Twitter. Να σημειωθεί ότι το παιδί θα λάβει το όνομα του παππού του, καθώς ο πατέρας των αδελφών Αντετοκούνμπο έφυγε από τη ζωή πριν από 3 χρόνια.

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1226982533482602496?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1226982533482602496&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fspor%2Fo-antetokoynmpo-egine-mpampas-i-proti-fotografia-toy-gioy-toy

 

Ήταν, μάλιστα, τέτοια η χαρά του Αντετοκούνμπο ώστε δημοσίευσε στο Tik Tok και ένα βίντεο από τις τελευταίες ώρες πριν την γέννα.

«Παίζοντας το παιχνίδι της αναμονής» έγραφε στη λεζάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσθέτοντας την φράση «θα_με_σκοτώσει» για την σύντροφό του.

Ήδη τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Greek Freak έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 191.000 likes με αρκετούς να καλούν τους Μπακς να κάνουν από τώρα συμβόλαιο στο μικρό αγόρι και άλλους να συμπαρίστανται στην Μαράια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - 5 νεκροί
Το πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, που ήταν φορτωμένο με δημητριακά, χτυπήθηκε από τρεις πυραύλους τύπου κρουζ «ενώ απομακρυνόταν από τη ζώνη των...
Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - 5 νεκροί
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο
Η ανήλικη που δέχθηκε τα χτυπήματα, λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο