Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Volley League: Αναβολή του ΠΑΟΚ-Ηρακλής - Έσταζε η οροφή του γηπέδου

Αναβολή λόγω... βροχής στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή για την 16η αγωνιστική της Volley League αναβλήθηκε οριστικά καθώς στον αγωνιστικό χώρο του «PAOK Sports Arena» έσταζαν νερά από την οροφή του γυμναστηρίου.

Σε νέα ημερομηνία αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή για την Volley League. Η προγραμματισμένη για σήμερα (20:00) αναμέτρηση των δύο ομάδων αναβλήθηκε οριστικά καθώς υπήρχε πρόβλημα στην οροφή του «PAOK Sports Arena», με αποτέλεσμα να μαζεύονται νερά στον αγωνιστικό χώρο. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης περίμεναν για 90 λεπτά όπως προβλέπεται, προκειμένου να διευθετηθεί ή να μειωθεί το πρόβλημα για να δώσουν την έγκριση τους να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης.

Πλέον οι δύο ομάδες αναμένουν τον ορισμό της αναμέτρησης σε νέα ημερομηνία, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί από την Volley League, με τους δύο ομάδες πιθανότατα να βρίσκονται αντιμέτωπες αύριο.  

Πηγή: sdna

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό
Black out στην Ιβηρική: «Πριν γίνει, λογαριασμοί μιλούσαν για κυβερνοεπιθέσεις»
«Αυτοί οι λογαριασμοί ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη» είπε ο σύμβουλος ασφαλείας πληροφοριακών συστημάτων Θεοφάνης Κασίμης
Black out στην Ιβηρική: «Πριν γίνει, λογαριασμοί μιλούσαν για κυβερνοεπιθέσεις»