Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Κώστας Σλούκας θετικός στον κορωνοϊό – Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Τουρκία

Ο Κώστας Σλούκας  είναι μεταξύ των μελών της Φενερμπαχτσέ, που προσεβλήθησαν από τον κορωνοϊό. 

O διεθνή γκαρντ αναχώρησε οδικώς από την Κωνσταντινούπολη για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του.

Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «επιτέλους "ελεύθερος" από την καραντίνα».

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα χολωμένος για την όλη αντιμετώπιση του συλλόγου, αλλά και της τουρκικής λίγκας, γύρω από το θέμα του κορωνοϊού, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίστηκε για ένα επιπλέον Σαββατοκύριακο κι έφερε σε κίνδυνο όλους τους παίκτες και τα επιτελεία των ομάδων.

 

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν, εκτός του Έλληνα διεθνούς γκαρντ, θετικοί στον Covid-19 βρέθηκαν επίσης οι Γιάν Βέσελι και Αχμέτ Ντουβερίογλου, καθώς και το στέλεχος της τουρκικής ομάδας μπάσκετ, Τσενκ Ρέντα.

Αναμφίβολα τόσο ο Έλληνας άσος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό αποτέλεσαν «θύματα» της... τουρκικής παράνοιας και της καθυστερημένης διακοπής του εγχώριου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Υπενθυμίζεται ότι η γειτονική χώρα καθυστέρησε απελπιστικά να λάβει τα προληπτικά μέτρα, όπως έκαναν οι ευρωπαϊκές χώρες.

Μάλιστα η τουρκική λίγκα συνέχισε κανονικά την αγωνιστική δράση για ένα επιπλέον σαββατοκύριακο, την ώρα που σχεδόν όλος ο πλανήτης είχε «κατεβάσει ρολά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
Διευρύνονται οι δικαιούχοι του προγράμματος με χαλάρωση των όρων για κλειστές κατοικίες και συνιδιοκτησίες
«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
thermoplixia-kaysonas
Καμίνι περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Στους 40,9 βαθμούς χθες η θερμοκρασία
Η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40 βαθμούς σε 24 μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Καμίνι περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Στους 40,9 βαθμούς χθες η θερμοκρασία
Αυξάνονται τα «φέσια» του δημοσίου: Χρωστάει 3,7 δισ. ευρώ - Ποιοι περιμένουν χρήματα
Νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία και δήμοι διογκώνουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ 719 εκατ. ευρώ σε επιστροφές φόρων παραμένουν σε εκκρεμότητα
Αυξάνονται τα «φέσια» του δημοσίου: Χρωστάει 3,7 δισ. ευρώ - Ποιοι περιμένουν χρήματα