Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού μετά τον Στοχ

ΠΑΟΚ: Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού μετά τον Στοχ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Νέο κρούσμα κορωνοϊού και πρόβλημα στη ομάδα πριν την αναχώρηση για Πήλιο

Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς υπήρξε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

Ακόμα ένα, αναπάντεχο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, την ώρα που η αποστολή της ομάδας αναμενόταν να αναχωρήσει σήμερα στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με φόντο τους ευρωπαϊκούς αγώνες και τη νέα σεζόν.

Η ατυχία, «χτύπησε» ξανά την... πόρτα της ομάδας, καθώς υπήρξε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού όπως έγινε γνωστό σήμερα. Το περασμένο Σάββατο, είχε ακυρωθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς είχε υπάρξει ύποπτο σύμπτωμα και μια μέρα μετά, ο Μίροσλαβ Στοχ, είχε αποκαλύψει πώς είναι θετικός στο κορωνοϊό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες της ομάδας αλλά και το τεχνικό επιτελείο, να υποβληθούν σε νέα τεστ.

Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν σήμερα, όπου υπάρχει και δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, το οποίο όμως δεν σχετίζεται με το πρώτο του Στοχ – κατά πάσα πιθανότητα- και με βάση τα αποτελέσματα των τεστ και όσα μετέφεραν από τον ΕΟΔΥ στον Δικέφαλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί παράλληλα, πως άσχετα με το αν υπάρχουν συμπτώματα ή κρούσματα, τα τεστ είναι επαναλαμβανόμενα και συνεχή στην ομάδα ανά τρεις ημέρες, όπως αναφέρει και το σχετικό πρωτόκολλο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τους αρμόδιους γιατρούς του ΕΟΔΥ, η ομάδα μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις της.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΦΕΤ: Πρόστιμα πάνω από €300.000 σε 28 επιχειρήσεις τροφίμων

Θεσσαλονίκη: Την Πέμπτη οι υπογραφές για το «Thess Intec»