Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Κόλλησε με Παναιτωλικό ο Άρης: 0-0 στο παγωμένο Κλ. Βικελίδης (VIDEO)

Κόλλησε με Παναιτωλικό ο Άρης: 0-0 στο παγωμένο Κλ. Βικελίδης (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δε μετέτρεψε τις ευκαιρίες του σε γκολ και έμεινε στη λευκή ισοπαλία ο Άρης

Την αφλογιστία του στην τελική προσπάθεια πλήρωσε ο Άρης στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό, μένοντας στο 0-0 και χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που γίνεται για τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο αγωνιστικός χώρος καθαρίστηκε από το χιόνι και η αναμέτρηση διεξήχθη κανονικά με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός.

Οι κίτρινοι ωστόσο κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες, σκόραραν βλέποντας όμως το γκολ τους να ακυρώνεται ως οφσάιτ με τη χρήση του VAR, ενώ και ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Κνετ, αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστής αποσοβώντας όποτε χρειάστηκε την παραβίαση της εστίας του.

Δείτε στα παρακάτω video το ακυρωθέν γκολ του Άρη στο 33ο λεπτό, αλλά και μία από τις χαρακτηριστικές επεμβάσεις του Κνετ στην αναμέτρηση, που στέρησαν από τους κίτρινους το τρίποντο. 

Άρης (Α. Μάντζιος):Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε (79΄Σάκιτς), Γκάμα, Ματέο (69΄Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (59΄Μπρούνο), Μαντσίνι (59΄Σίλβα)

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας):Κνετ, Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα, Περέιρα (91΄Μεντόζα), Ταχάρ (79΄Εντινγκά), Τσιγγάρας, Ντίας, Αριγίμπι (84΄Ντάλσιο), Μπαρμπόσα, Καρέλης

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κουφοντίνας - 37η μέρα απεργίας πείνας

Θεμιστοκλέους: Πιθανό εντός Μαρτίου να εμβολιαστούν πολίτες με σοβαρές ασθένειες